Advertisement

Ηρακλειο Φωτια : Kokkinos Synagermos Gia Pyrkagia Sth Dyt Krhth Poy Apagoreythke H Kykloforia Se Yfesh H Fwtia Sto Kastelli Foyrnhs Krhth Nea Krhth - Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο.

Ηρακλειο Φωτια : Kokkinos Synagermos Gia Pyrkagia Sth Dyt Krhth Poy Apagoreythke H Kykloforia Se Yfesh H Fwtia Sto Kastelli Foyrnhs Krhth Nea Krhth - Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο.. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού

112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια.

Qvgpn2 Hmgb0jm
Qvgpn2 Hmgb0jm from www.newsit.gr
Εικόνες ηράκλειο μέτρο σπάνιες φωτογραφίες κρήτη ιστορία. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για τη φωτιά που ξέσπασε, αργά το απόγευμα σε τζάκι σπιτιού στις μεσαμπελιές στο ηράκλειο. Συναγερμός σήμανε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, στην πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στους βώρους. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, διέμενε μία ηλικιωμένη, την οποία απομάκρυναν γείτονες πριν φτάσουν οι. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο.

Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης.

Qvgpn2 Hmgb0jm
Qvgpn2 Hmgb0jm from www.newsit.gr
Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου.

Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση.

See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής.

Εικόνες ηράκλειο μέτρο σπάνιες φωτογραφίες κρήτη ιστορία. See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο.

Undn9e118gldnm
Undn9e118gldnm from www.lifo.gr
Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Συναγερμός σήμανε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, στην πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στους βώρους.

Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, διέμενε μία ηλικιωμένη, την οποία απομάκρυναν γείτονες πριν φτάσουν οι. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Εικόνες ηράκλειο μέτρο σπάνιες φωτογραφίες κρήτη ιστορία. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι.

Posting Komentar

0 Komentar